Eco-grill

CookKing Nederland is tevens importeur van de meest biologische wegwerp barbecue die te vinden is, de Ecogrill.

De Ecogrill is gemaakt van puur elzenhout, de basis is een deel van de stam die deels is uitgefreesd met sleuven voor zuurstof en uitsparingen voor kolen. De kolen die gebruikt worden voor de Ecogrill zijn ook afkomstig van 100% zwarte els. Zowel de basis en de kolen die gebruikt worden zijn volledig vrij van chemicaliƫn. Al het hout wat gebruikt wordt is voorzien van een FSC keurmerk, wat de Ecogrill dan ook biologisch verantwoordt maakt. Van iedere verkochte Ecogrill gaat een deel van het aankoopbedrag voor herbebossing.

De Ecogrill is ideaal te gebruiken als wegwerp barbecue, op het strand, camping, tijdens het kamperen enz. De Ecogrill wordt ook vaak gebruikt als vervanger van kolen of briketten. De Ecogrill kan makkelijk worden aangestoken met het biologisch aanmaakblokje, welke verwerkt is in het midden van de basis. De Ecogrill heeft een brandduur van min. 2 uur en brandt volledig op, zodat er geen resten overblijven.

Ecogrill is ook een fantastisch product om te gebruiken als een relatie geschenk, CookKing Nederland heeft de mogelijkheid om u deze aan te bieden onder private label.

meer informatie?

Stel je vraag aan Joyce!

contact

Cookking Nederland BV
Piushaven 6
5017 AN Tilburg

meer informatie?

Stel je vraag aan Joyce!

contact

Cookking Nederland BV
Piushaven 6
5017 AN Tilburg