santos

De Santos is, sinds de lancering op de beurs in Keulen, 1 van de meest populaire producten aan het worden. Deze barbecue op sta-tafelhoogte is gebaseerd op reeds bestaande modellen, met het grote verschil dat er verbeteringen zijn aangebracht en de prijs een stuk lager is dan al reeds bestaande modellen.

Vuurschaal

Doordat de grillplaat van deze barbecue makkelijk is uit te nemen, ontstaat er een prachtig grote vuurschaal op voet. De Santos kunt u dan ook voor meerdere doeleinden gebruiken.

Stevig en functioneel

De vuurschaal en de houtopslag daaronder worden geleverd als 1 stuk, de schaal en basis zijn dan ook vastgelast aan elkaar. Dit heeft het grote voordeel dat de schaal niet van de basis afgestoten kan worden. Het bijvullen van hout is zeer gemakkelijk, door het uitneembare grillrooster in het midden van de grillplaat. De grillplaat zelf is d.m.v. beugels in de schaal gehangen, hierdoor ontstaat er een opstaande rand van een cm en kan het vet nooit buitenom de schaal lopen. De beugels zijn tevens zo gemaakt dat u zeer gemakkelijk de grillplaat uit kunt nemen, om deze schoon te maken of om de Santos als vuurschaal te gebruiken. Het geheel wordt afgedekt met het meegeleverde deksel.

De houtopslag onder de vuurschaal biedt ruimte aan een behoorlijke voorraad stookhout. Aan de buitenzijde van de houtopslag kunt u gemakkelijk uw barbecue gereedschap ophangen. De Santos is van zware kwaliteit en volledig handgemaakt.

meer informatie?

Stel je vraag aan Joyce!

contact

CookKing Nederland BV
Piushaven 6
5017 AN Tilburg

meer informatie?

Stel je vraag aan Joyce!

contact

CookKing Nederland BV
Piushaven 6
5017 AN Tilburg